Godt Nytt Seniorgamerår!

2014 er allerede en uke gammelt. Vi håper dere alle har hatt fine dager og er klare for å følge oss inn i det nye året! Allerede nå har det dukket opp en mengde henvendelser fra mange steder i landet der de ønsker å etablere et Seniorgamertilbud. Vårt mål om å etablere Seniorgamer som et landsdekkende bibliotektilbud for eldre, og spesielt eldre med demens, har virkelig begynt å ta av. Inkludering, sosialt fellesskap, aktivitet, mestring og glede er ord som godt beskriver hva vi ønsker å oppnå. Som en av våre samarbeidspartnere sa: Dette er også viktig fordi vi er med på å bygge vår egen framtid.
Bli med du også! Kom gjerne med ideer og innspill. Og lik oss på Facebook:-)

Hilsen Lena

Bowling var et populært innslag da Den Internasjonale Eldredagen ble markert på Drammensbiblioteket 1. oktober.

Bowling var et populært innslag da Den Internasjonale Eldredagen ble markert på Drammensbiblioteket 1. oktober.