Seniorgamer og Seniorspel

Kjært barn har mange navn! Slik ser vi at det er med Seniorgamer. Navnet fungerer godt på både norsk og engelsk. Nå har vi også fått nynorskvarianten Seniorspel. Morsomt!

Da prosjektet «Spill for eldre» var i startfasen fant vi ut at vi måtte ha et aktuelt og tidløst navn. Å bygge en nasjonal merkevare krever mer enn en ide. Det handler også om navn og logo: Gode, gjenkjennbare symboler som gir assosiasjoner. Seniorgamernavnet dukket opp etter en intern idedugnad. Ingen henvisning til sosial eller helsemessig status. Etter en del googling og research fant vi ut at det er et unikt navn,- i hvert fall i vår del av verden. Seniorgamer er også et inkluderende og moderne navn. Spillknappen i logoen er et symbol alle kjenner.

Seniorgamerlogoen er tydelig og blå. Seniorgamer skal være et tilbud som er godt tilrettelagt for alle eldre. Derfor er fargen viktig. Klare kontraster er nødvendig når synet blir dårligere. Blått er en god farge for personer med demens.
Selv om vi tilrettelegger Seniorgamer spesielt for personer med demens, skal det være et tilbud som fungerer godt og engasjerer seniorer flest. Vi opplever at navnet og logoen fungerer og at tilbudet fenger!

2012-10-11 09.52.46

Databowling gir god trening selv uten at du må kaste en ordentlig kule!

Hilsen Lena